Vásárlói vélemények

Rólunk mondták...

 

Kiss Vera

" A reggel rendelt termékeket, másnap már meg is kaptam! Köszönöm ezt a gyorsaságot, fontos volt, hogy időben megkapjuk, mert ajándékba vittük. "

 

V. Andrea

" Az unokámnak kerestem játékot, amit ajánlottak nagyon bevált. Most vásároltam itt először, de legközelebb is itt fogok játékot keresni. Üdvözlettel, Andrea"

 

Takács Ferenc

 

" A fiam egyik kedvenc játéka az itt rendelt szerelős készlett lett, köszönöm a gyors szállítást. Ajánlani foglak titeket!"

 

 

Kérjük, Te is oszd meg velünk a tapasztalataidat! A pozitívaknak nagyon örülünk, ha van negatív, abból tudunk tanulni, fejlődni!

 

Ötleteidet, véleményedet szívesen várjuk az info@pandatanoda.hu címre.

 

Mi történik ha leadtad a rendelést a webáruházunkba?

 

Rendelésedet feldolgozzuk, csomagoljuk és a lehető leghamarabb átadjuk a futárszolgálatnak. Termékeinket készletről árusítjuk, így nem kell sokat várnod a kiszállításra. A hétköznap 12 óra előtt leadott rendelésedet általában már másnap meg is kapod. Tudjuk, hogy mindenki minél hamarabb szeretné megkapni a játékokat, mert éppen szülinap, névnap vagy bármilyen ünnep van. Nagyon ügyelünk a gyorsaságra és pontosságra! 

 

Hogyan néz ki a csomagunk?

A termékeket gondosan csomagoljuk és olyan formában indítjuk útnak, ahogy mi is szeretnénk csomagot kapni. Minden rendelést többször leellenőrzünk, hogy ne legyen tévesztés. A csomagolásra ügyelünk, hogy nehogy sérüljenek a játékok a kiszállítás alatt.

Mivel mi is szeretünk meglepiket kapni a csomagokba rendszerint kerül egy kis meglepetés apróság is (pl. lufi). A csomag természetesen tartalmazza a számlát is! 

A csomagunkon mindig megtalálható a Pandás logónk is, így rögtön láthatod, hogy a mi csomagunkat hozta a futár.

pandatanoda játék webáruház csomag

       

 

 

 

 

 

 

 

 

pandatanoda játék webáruház

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Próbálj ki minket! Mindent megteszünk, hogy elégedett legyél a játék webáruházunkkal és gyermeked minőségi és hasznos játékkal játszhasson...

Jókedvű játszást és minőségi közös időt kívánunk nektek és a gyerekeiteknek!