Mi a Pandatanoda?

Mi a Pandatanoda?Társasjátékok, fejlesztő játékok

 

A Pandatanoda.hu oldalt 2015-ben hoztuk létre azzal a céllal, hogy minőségi, hasznos, fejlesztő játékokat kínáljunk olyan szülőknek, akik odafigyeléssel választanak gyermekük részére játékokat.

 

Játék kínálatunkról

Manapság egy-egy nagyobb játék áruházban olyan óriási kínálat található, hogy a szülőknek nincs egyszerű dolga. Ebben a hatalmas kavalkádban bizony nem könnyű választani. A rengeteg haszontalan, gyenge minőségű játék között nem könnyű megtalálni azt a játékot, amellyel sokáig, akár több évig is tud játszani a gyerek, azt a játékot, amely 2 nap után nem az otthoni gyűjtőkosár alján végzi, azt a játékot, amely segíti, fejleszti a gyerek készségeit, és közben még jól is szórakozik, örömét leli benne. Ebben segítünk Neked!

Kínálatunkat úgy válogattuk és bővítjük folyamatosan, hogy ne Neked kelljen kiszűrnöd a gagyi, haszontalan játékokat. Ilyeneket nem teszünk fel a webáruházunkba! Nálunk nem fogsz találkozni műanyag fegyverekkel és nagyon csicsás, ámde annál feleslegesebb zenélő, villogó kütyükkel sem.

 

Fejlesztő és szórakoztató játékokat egyaránt tartunk

Saját tapasztalatból tudjuk, hogy a gyerekek szeretnek az egyszerűbb, csak „szórakoztató”játékokkal is játszani. Ezekben nagy örömüket lelik, és lássuk be, azért nem elvárható tőlük, hogy a játékidő egészét számolással vagy logikai feladványok megfejtésével töltsék.

„Csak” szórakoztatásra szolgáló játékokat is kínálunk, ezek közül is a minőségi, igényes játékokat igyekeztünk összeválogatni számodra.

 

Kreatív eszközök, írószerekkreatív eszközök

A rajzolás, festés, vágás, ragasztás csupa hasznos, a kreativitást, kézügyességet fejlesztő tevékenység. Ehhez kínálunk mindenféle kiegészítőt. Egy-egy esős, hideg napon szedjük elő a kreatív dobozunkat és segítsük a gyermekünket az alkotásban!

 

Játék webáruházunkban olyan játékokat találsz:

  • amelyeket saját gyermekeinknek is megvettünk, vagy megvennénk
  • amelyeket a környezetünkben megkérdezett felelős szülők is megvettek, vagy ajánlanak
  • amelyek esetében tapasztalatból látjuk, hogy sokáig, akár évekig is játszhatnak velük a gyerekek
  • amelyek, minőségi anyagokból készülnek,
  • amelyek fejlesztik a gyermekek készségeit.

 

Kiknek ajánljuk a webáruházunkat?logikai játékok

  • olyan igényes szülőknek, akik odafigyelnek a gyerekeik játékainak minőségére, céljára
  • nagyszülőknek, akik hasznos ajándékot szeretnének az unokájuknak
  • olyan barátoknak és barátnőknek, akiknek az ismerősének gyereke született, de ők még nincsenek benne annyira ebben a játékos témában, viszont, hasznos, igényes játékot szeretnének ajándékozni
  • olyan szülőknek, akik a szabad idejüket nem szeretnék utazással, parkolással, sorban állással - ha az első boltban nem sikerült a vásárlás-még egy kis utazással, és sok felesleges feszültséggel  tölteni, olyanoknak, akik inkább töltik a szabad idejüket a gyermekükkel, a vásárlást, pedig szeretik egyszerűen, kényelmesen akár este a fektetés után intézni online.

 

Mit találsz még az oldalon?

 

Az Otthoni játékok közösen link alatt olyan tippeket találsz, amelyek ötleteket nyújtanak arról, hogyan játszhatsz otthon gyermekeddel kreatívan, játékosan, úgy hogy közben egyre ügyesedjen, fejlődjön. Cikkeink kipróbált ötleteket tartalmaznak, melyeket folyamatosan frissítsük és a könnyebb tájékozódásért életkor szerint rendezzük neked.

 

Bízunk benne, hogy oldalunk elnyeri tetszésedet és találsz a kedvetekre való játékot!

Ötleteidet, véleményedet szívesen várjuk az info@pandatanoda.hu címre.

 

Jókedvű játszást és minőségi közös időt kívánunk nektek és a gyerekeiteknek!